0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Ajanvaraukseen

Pystyt varaamaan pelivuoron Virpiniemi Golfiin kätevästi jäsennumerollasi ja salasanallasi suoraan online-ajanvarausjärjestelmästämme. Voit myös soittaa caddiemasterille p. 0300 870 515 tai lähettää sähköpostia caddiemaster (a) virpiniemigolf.fi

 

VARAA

Osakaskenttä, joka tarjoaa haasteita kaikentasoisille pelaajille upeissa maisemissa

Hinnasto

Kaikki pelaamista ja palveluitamme koskevat hinnat kootusti.

Palvelut

Klubitalo palvelee omia ja vieraita. Katso kaikki palvelumme!

Kenttäesittely

Jan Sederholm suunnitteli alkuperäisen layoutin ja lopulliseen muotoonsa kentän suunnitteli Matti Heikkinen / UKI Arkkitehdit. Kenttä avattiin vuonna 2007. Lue lisää kentän tarinasta ja tutustu väyliin.

Säännöt

Kenttämme on rakennettu maiseman ehdoilla. Tutustu paikallissääntöihin, ja tiedät, milloin dropata.

Kisaamaan?

Numerolappu rintaan ja jännittämään? Järjestämme kauden aikana kilpailuja, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Osa kilpailuistamme on suunnattu vain osakkaille ja/tai jäsenillemme, osa taas on yhteistyökumppaneiden kutsukisoja. Myös golf-harrastusta aloittelevat pelaajat ja juniorit on huomioitu – ladyjen ja äijien omia kisoja tietenkään unohtamatta.

Katso kilpailukalenterista kiinnostavat kilpailut ja ilmoittaudu internetissä tai caddiemasterille!

KILPAILUT

Ladygolf

Ladygolf on Virpiniemi Golfin osakkaille ja jäsenille suunnattu naisten peli-ilta. Ohjelmassa voi olla opetusta, kierros tai pientä kisailua.

LADYT

Äijägolf

Äijägolf on Virpiniemi Golfin osakkaille ja jäsenille tarkoitettu äijien oma ilta. Olipa ohjelmassa sitten talkoot tai kisat, on ilta aina suosittu!

ÄIJÄT