Ladygolf

Ladygolf on Virpiniemi Golfin naisille suunnattu peli-ilta, joka järjestetään joka toinen keskiviikko. Ohjelmassa voi olla opetusta, kierros tai pientä kisailua. Ladygolf on kaikille Virpiniemi Golfin jäsenille ja osakkaille avoin tapahtuma, joka on oivallinen paikka tutustua klubilaisiin ja  saada uusia pelikavereita. Olitpa sitten aloittelija tai jo vanha konkari, nuorempi tai vanhempi, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautua voit caddiemasterille. 

Tältä sivulta löydät tunnelmia pelikierroksilta ja tietoa tulevista yhteisistä tapahtumista. Löydät Ladygolfin ryhmän myös Facebookista!

Lisätiedot:
Irene Seppänen
050 555 6988

Ajankohtaista

Ilmoittaudu mukaan naisten päätöskisaan!

Perinteinen naisten päätöskisa pelataan sunnuntaina 19.9. Päätöskisassa pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey täysin tasoituksin, SAT 54. Lähdöt klo 10 alkaen. Kisamaksu 20e sisältää ruoan kilpailun jälkeen. Ilmoittaudu mukaan Gamebookin kautta täältä. Kaikki...

Ilmoittaudu mukaan keskiviikon Ladygolfiin!

Keskiviikkona Ladygolfissa kisaillaan henkilökohtainen pb-kisa, mutta mukana saa olla vain 2 mailaa ja putteri. Ilmoittaudu joko Gamebookin kautta täältä tai suoraan cädäreille. Ensimmäiset lähdöt klo 17:30. Tervetuloa mukaan!