Ladygolf

Ladygolf on Virpiniemi Golfin naisille suunnattu peli-ilta, joka järjestetään joka toinen keskiviikko. Ohjelmassa voi olla opetusta, kierros tai pientä kisailua. Ladygolf on kaikille Virpiniemi Golfin jäsenille ja osakkaille avoin tapahtuma, joka on oivallinen paikka tutustua klubilaisiin ja  saada uusia pelikavereita. Olitpa sitten aloittelija tai jo vanha konkari, nuorempi tai vanhempi, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautua voit caddiemasterille. 

Tältä sivulta löydät tunnelmia pelikierroksilta ja tietoa tulevista yhteisistä tapahtumista. Löydät Ladygolfin ryhmän myös Facebookista!

Lisätiedot:
Irene Seppänen
050 555 6988

Ajankohtaista

Naisten päätöskisa pelattiin 17.9.

Naisten kauden päätöskisa pelattiin lauantaina 17.9. Pelimuotona oli henkilökohtainen pistebogey. Keli oli tällä kertaa viileä ja sateinen, mutta se ei meidän naisia haitannut! Kisan kahdeksan parasta tulosta palkittiin, ja lisäksi kisan jälkeen oli arvontoja...

Ladygolf pelataan taas Keskiviikkona!

Keskiviikkona 13.7. pelataan taas Ladygolf. Lähdöt on klo 17:30 alkaen ja kokoontuminen klubitalolla klo 17:00. Pelimuotona on neljän hengen Best Ball. Kaikki seuran naisjäsenet ovat tervetulleita naisten peli-iltaan! Ilmoittaudu mukaan tästä.