Välkommen till Virpiniemi Golf

En helt unik golfklubb vid havet – Kom och upplev en av de tio bästa golfbanorna i Finland!

Introduktion

Virpiniemi Golf ligger i ett mycket naturskönt område vid havet bara 20 kilometer från Uleåborgs stad. Golfbanan erbjuder dig en unik golfupplevelse. 

Titta på hur morgondimman svävar över gräset eller solen går ner i Bottniska viken. Stanna vid klubbhuset för att njuta av uppfriskande drycker efter de första nio hålen och fortsätt sedan att upptäcka resten av den fängslande banan.

Oavsett om du är en äventyrare som tycker om tystnaden av den finska naturen eller en självutmanande konkurrent garanterar vi att ditt Virpiniemi besök är en fantastisk upplevelse att komma ihåg.

Känn vår varma klubbatmosfär och kom och besök en av de bästa golfbanorna i Finland.

Du är varmt välkommen till Virpiniemi Golf!

  Virpiniemi Golf rankades som den sjätte bästa golfbanan i Finland år 2019.

Tjänster

Virpiniemi Golf erbjuder en rad tjänster för besökare. Utöver vår unika golfbana har spelarna möjlighet att öva sina svingar på övningsfältet och på puttområdet. Våra besökare har också tillgång till vår Par 3-övningsbana som erbjuder en fantastisk upplevelse inte bara för dem som inte ännu är bekanta med golf utan också för dem som vill värma upp innan de går på rundan. Om du behöver träning, står vår PGA Pro till ditt förfogande.

Vårt moderna klubbhus är hjärtat av Virpiniemi Golf. Här hittar du receptionen, omklädningsrummen, basturna, restaurang Spoon och Pro Shop, för att bara nämna några exempel på de tjänster som vi erbjuder för att göra din golfrunda så trevlig som möjligt.

På restaurang Spoon serveras en mångsidig buffélunch varje dag. Du kan också hitta de mest smakliga hamburgarna och uppfriskande drycker och njuta av dem på terrassen med en vacker havsutsikt. Det bjuds också på kaffe och en mängd olika bakverk på restaurangen.

För närvarande erbjuder vi inte några inkvarteringsmöjligheter inom Virpiniemi området, men samarbetar med vissa hotell i frågor som rör inkvartering. Genom att kontakta oss kan vi hjälpa dig med dina inkvarteringsbehov.

För besökare

För att boka starttid eller fråga mera information om våra tjänster vänligen skicka e-post till oss till [email protected] eller ring oss, telefon +358 300 870 515.

Vi betjänar på både finska och engelska. Besök vänligen vår reception innan du går till golfbanan. Vi ger dig gärna råd och handledning angående vårt område samt de praktiska förfarandena!

 Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Priser

Här kan du hitta information om vår nuvarande prissättning.

Godkända betalningsmedel är kredit-/debetkort, American Express och MasterCard.

Spelavgifter

Måndag–Fredag 60 € (27.6.-7.8. 65 €)
Lördag–Söndag 65 € (27.6.-7.8. 70 €)
Juniorer (under 22 år) 30 €
Lördagar efter klockan tre på eftermiddagen 40 € (27.6.-7.8.45 €)

Övningsområde

Övningsfält, pollett (innehåller 30 bollar) 2,50 €/pollett
Par 3-övningsbana 10 €
Par 3-övningsbana för juniorer (under 22 år) 5 €

Uthyrning av golfbil 40 €
Uthyrning av klubbset 20 €

Spelavgifterna omfattar en golfrunda, uthyrning av golfkärran och tillgång till basturna. Alla priser inkluderar mervärdesskatt. De angivna priserna kan inte kombineras med andra erbjudanden.