0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Virpiniemi Golf Oy

Tutustu Virpiniemen kenttäyhtiön, Virpiniemi Golf Oy:n vastuuhenkilöihin, tunnuslukuihin ja yhtiöjärjestykseen. Löydät myös tietoa osakkaaksi tulemisesta.

OY

Virpiniemi Golf Club ry

Katso Virpiniemen golfseuran tärkeimmät tiedot, kuten Virpiniemi Golf Club ry:n toimijat. Löydät myös tietoa jäseneksi liittymisestä ja yhdistyksen säännöt.

RY

Ota yhteyttä

12 + 9 =

Yhteystiedot

Osoite: Virpiniemi Golf
Virpiniementie 501 90810 Kiviniemi
Puh: 0300 870 515  (0,79€+pvm/min)
E-mail: caddiemaster (a) virpiniemigolf.fi
Avoinna: Klubitalo suljettu kaudelta 2019.


Osakemyynti: Toimitusjohtaja Pasi Voutilainen
Puh: 050 521 8629
E-mail: pasi.voutilainen (a) virpiniemigolf.fi


Kenttä: Kenttämestari Pasi Voutilainen
Puh: 050 521 8629
E-mail: pasi.voutilainen (a) virpiniemigolf.fi
Avoinna: Suljettu


Ravintola Spoon: Anna Jaakkola
Puh: 040 146 1151 (Ravintola),
Puh: 040 500 8203 (Anna)
E-mail: anna.jaakkola@oulunbaari.fi

Virpiniemen alue

Virpiniemen ulkoilualue sijaitsee Haukiputaan kunnan alueella noin kahdenkymmenen kilometrin etäisyydellä Oulusta. Alueella toimii mm. Virpiniemen Liikuntaopisto, joka järjestää liikunnallisia kursseja ympäri vuoden.

Virpiniemi tunnetaan perinteikkäänä perheliikunta-alueena. Talvisin Virpiniemen harjuinen maasto mahdollistaa mainiot olosuhteet niin hiihdon, pulkkailun kuin mäkihypynkin harrastamiseen. Kesäisin Virpiniemi dyynimaastoineen ja harjuineen tarjoaa mitä oivallisimmat edellytykset omaehtoiseen luonnossa liikkumiseen ja luontoon tutustumiseen sekä useiden kesäisten liikuntalajien harrastamiseen. Maastopyöräilijät ja frisbeegolfin harrastajat ovat myös löytäneet alueen.

Virpiniemi Golf täydentää Virpiniemen roolia Haukiputaan ja Oulun alueen kehittyvänä perheliikunta-alueena.

Ajo-ohje

Virpiniemi Golf sijaitsee Oulun pohjoispuolella Pohjanlahden rannikolla. Oulun keskustasta ja rautatieasemalta on noin 20 minuutin ajomatka kentälle. Oulunsalon lentokentältä ajomatka kestää noin 30 minuuttia.

Nopein reitti Virpiniemi Golfiin Oulusta on moottoritien kautta. Aja moottoritietä pohjoiseen ja käänny Kellon rampin kautta tielle 8471. Rampilta käänny vasempaan ja aja noin 1,2 km kunnes saavut vanhalle 4-tielle (tie 847). Käänny oikeaan ja aja Kellon kauppakeskukselle asti ja käänny kohti Kiviniemeä. Noin kilometrin ajon jälkeen tulee eteen risteys, jossa on Virpiniemi 5 km -kyltti. Käänny oikealle ja aja tien päähän.
Pääset myös perille pohjoisesta niin kuin etelästäkin vanhaa 4-tietä pitkin. Matkaa Oulusta tulee noin 20 km ja Haukiputaalta 13 km.