Info

Yhteystiedot 

 Ota yhteyttä meihin, autamme mielellämme!

 

Pasi Voutilainen
toimitusjohtaja
050 521 8629
pasi.voutilainen@virpiniemigolf.fi
 

Julius Patokoski
palvelupäällikkö
040 516 9579
julius.patokoski@virpiniemigolf.fi

 

TOIMISTO

Ajanvaraukset, jäsenasiat & asiakaspalvelu

Virpiniementie 501
90810, Kiviniemi
0300 870 515 (0,99€ + pvm/min)
caddiemaster@virpiniemigolf.fi
Avoinna:  8–18

 

Instagram | Facebook

Kenttä

Avoinna: Kenttä on auki kesägriineille.
Range: Rangen etelä- ja pohjoispäädyt sekä putti- ja chippiviheriöt ovat käytössä.

 

Ravintola Spoon

Henri Heikkinen
040 146 1151 (Ravintola)
040 747 3564 (Henri)
henri.heikkinen@oulunbaari.fi
Facebook

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:KylläEi

Viesti

Virpiniemen alue

Virpiniemen ulkoilualue sijaitsee Haukiputaan kunnan alueella noin kahdenkymmenen kilometrin etäisyydellä Oulusta. Alueella toimii mm. Virpiniemen Liikuntaopisto, joka järjestää liikunnallisia kursseja ympäri vuoden.

Virpiniemi tunnetaan perinteikkäänä perheliikunta-alueena. Talvisin Virpiniemen harjuinen maasto mahdollistaa mainiot olosuhteet niin hiihdon, pulkkailun kuin mäkihypynkin harrastamiseen. Kesäisin Virpiniemi dyynimaastoineen ja harjuineen tarjoaa mitä oivallisimmat edellytykset omaehtoiseen luonnossa liikkumiseen ja luontoon tutustumiseen sekä useiden kesäisten liikuntalajien harrastamiseen. Maastopyöräilijät ja frisbeegolfin harrastajat ovat myös löytäneet alueen.

Virpiniemi Golf täydentää Virpiniemen roolia Haukiputaan ja Oulun alueen kehittyvänä perheliikunta-alueena.

Ajo-ohje

Virpiniemi Golf sijaitsee Oulun pohjoispuolella Pohjanlahden rannikolla. Oulun keskustasta ja rautatieasemalta on noin 20 minuutin ajomatka kentälle. Oulunsalon lentokentältä ajomatka kestää noin 30 minuuttia.

Nopein reitti Virpiniemi Golfiin Oulusta on moottoritien kautta. Aja moottoritietä pohjoiseen ja käänny Kellon rampin kautta tielle 8471. Rampilta käänny vasempaan ja aja noin 1,2 km kunnes saavut vanhalle 4-tielle (tie 847). Käänny oikeaan ja aja Kellon kauppakeskukselle asti ja käänny kohti Kiviniemeä. Noin kilometrin ajon jälkeen tulee eteen risteys, jossa on Virpiniemi 5 km -kyltti. Käänny oikealle ja aja tien päähän. Pääset myös perille pohjoisesta niin kuin etelästäkin vanhaa 4-tietä pitkin. Matkaa Oulusta tulee noin 20 km ja Haukiputaalta 13 km.