19.07.2023

BMW Ladies Golf Pelattiin Vaihtelevassa Säässä!

BMW Ladies Golf pelattiin Virpiniemessä 18.7. Kilpailuaamu alkoi maittavalla aamiaisella ja auringonpaisteella. Klubi oli täynnä pinkkiin pukeutuneita naisia ja siellä vallitsi pirteä ilmapiiri. Mukana oli 47 naista.

Kisa alkoi yhteislähdöllä klo 10. Pelaajat pelasivat auringon tuomassa lämmössä suurinpiirtein puoleen väliin, kunnes ukkonen iskikin vauhdilla päälle. Noin tunnin päästä pelaajat pääsivät pyörähtämään kentällä, kunnes he poistuivat seuraavankin rintaman alta pois. Ukkosrintamien väistyttyä pelaajat saivat kierroksensa pelattua loppuun pienessä auringon säestämässä sateessa.

Kilpailussa palkittiin neljä parasta tulosta. Neljänneksi itsensä pelasi Marianne Karttunen tuloksella 34 bogeypistettä. Kolmanneksi sijoittui Jaana Seppänen 35 pisteellä. Toiseksi samalla tuloksella sijoittui Asta Peltoniemi. Voiton itselleen nappasi tällä kertaa Pirjo Kortesoja tuloksella 39 pistettä. Voitolla Pirjo pelasi itselleen lipun Kreikan aurinkoon BMW Ladies Golfin finaaliin!