11.06.2019

Challenge Tour ja Future Tour pelattiin tuulisessa Virpiniemessä

Junior Challenge Tourin osakilpailu pelattiin maanantaina 10.6. Virpinemessä. Kova tuuli loi 25 pelaajalle omat haasteensa, mutta vaikeista olosuhteista huolimatta junnut tekivät hyviä tuloksia. Tyttöjen sarjassa ensimmäisen sijan vei Kalajoki Golfin Sara Palola tuloksella +7. Toiseksi sijoittui Kreetta Salonpää (+8) Virpiniemi Golfista ja kolmenneksi Kia Sormunen (+9) Virpiniemi Golfista. Poikien sarja oli yhtä tasaväkinen. Ensimmäisen palkinnon sai Virpiniemi Golfin Severi Määttä tuloksella +8. Toiseksi tuli Nicke-Elias Kaajavirta (+9) Kajaanin Golfista, ja kolmanneksi Atte Kandelberg (+10) Virpiniemi Golfista.

Tiistaina 11.6. pelattiin Future Tour, johon osallistui lähes 30 junioria. Future Tourilla pelattiin neljää eri sarjaa. Easy 9:llä Virpiniemen juniorit ottivat kolmoisvoiton! Oskari Jämsä lunasti ensimmäisen sijan 20 pisteellä ja Ilari Jämsä sekä Pinja Sormunen jakoivat toisen sijan 15 pisteellä. Easy 18 voitot menivät kaikki Oulun Golfkerholle. Jaetulla ykkössijalla olivat Alisa Alaniemi ja Peetu Turpeinen 41 pisteellä, ja kolmanneksi tuli Topi Käyhkönen 34 pisteellä. Pojat 16 -sarjassa kilpailu oli tiukkaa. Ensimmäiseksi sijoittui Meri-lapin Golfklubin Vili Soronen 88 lyönnillä, toiseksi Aleksi Matinlassi Oulun Golfkerhosta niin ikään 88 lyönnillä, ja kolmanneksi Markus Puotiniemi Virpiniemi Golfista 92 lyönnillä. Myös tytöt 16 -sarjassa ensimmäisestä paikasta taisteltiin. Ensimmäiseksi, 89 lyönnillä, sijoittui Ariana Peters Oulun Golfkerhosta. Toiseksi, 91 lyönnillä, Aino Kiiskilä Oulun Golfkerhosta, ja kolmanneksi, 92 lyönnillä, Maiju Miilukangas Raahentienoon Golfista.

Kiitos kaikille talkoolaisille, teidän apu on korvaamatonta. Kiitos myös kaikille osallistuneille ja onnittelut kisassa pärjänneille!