06.07.2021

Continental Golf pelattiin hienossa säässä

Continental Golf pelattiin Virpiniemessä tänään peräkkäisinä lähtöinä klo 9 alkaen. Jo ensimmäisistä lähdöistä alkaen lämpötila hipoi hellelukemia auringon ollessa pilvien takana piilossa. Kierrosten loppupuolella aurinko kuitenkin näyttäytyi ja pelaajat saivatkin nauttia Virpiniemen mahtavista säistä koko päivän.

Continental Golf pelattiin kahdessa sarjassa; A- ja B-sarjoissa. A-sarjan pelimuotona oli lyöntipeli HCP ja B-sarjan oli pistebogey HCP. Kilpailussa myös palkittiin pisin drive väylällä 14, lähimmäs lippua väylällä 8 ja paras scratch tulos. Kilpailu kuuluu kauden 2021 Ranking kilpailuihin ja siitä saa kaksinkertaiset pisteet.

A-sarjassa kolmanneksi sijoittui Janne Kokko tuloksella 70 lyöntiä slopen jälkeen. Toiselle sijalle taisteli Heli Alaruikka tuloksella 68 lyöntiä ja voittajaksi kruunautui Antti Puotiniemi hienolla tuloksella 67 lyöntiä. Onneksi olkoon!

B-sarjan kolmannen sijan vei Jarmo Husso tuloksella 40 bogeypistettä. Toiseksi sijoittui Teemu Mattila tuloksella 42 pistettä ja voiton vei Ari Pasanen upealla tuloksella 43 pistettä. Onneksi olkoon!

Pisimmän driven voitti Teppo Malinen ja lähimmäksi lippua löi Heli Alaruikka. Tällä kertaa parhaimman scartch tuloksen pelasi Risto Lindfors tuloksella 75 lyöntiä. Onneksi olkoon!

Kiitos kaikilla osallistujille ja kilpailun järjestäjälle Continentalille!