14.07.2020

Esittelyssä uudet pääyhteistyökumppanit AM Lukkoasema ja iLOQ

Virpiniemi Golf sai kaudella 2020 uudeksi pääyhteistyökumppanikseen AM Lukkoaseman ja iLOQin. Tämän myötä uusittiin klubitalon ja golfkentän alueen rakennusten lukot uusiin iLOQ lukkoihin. Bägivaraston ovi aukeaa nyt sähköisesti asettamalla avain oven viereiseen lukulaitteeseen!

AM Lukkoasema Oy on kotimainen, valtakunnallisesti toimiva lukitus- ja turvallisuusalan yritys, joka on osa AM Security -konsernia. AM Lukkoasema Oy työllistää 152 henkilöä seuraavilla paikkakunnalla: Helsingissä, Jyväskylässä, Kajaanissa, Oulussa, Tampereella, Vantaalla ja Ylivieskassa. AM Lukkoasemalta löytyy myös turvallisuusalalta kaikki ratkaisut peitekilvistä lukkoihin, automatiikasta kameroihin, rikkareihin ja turvakalvoihin.

iLOQ on nopeasti kasvava suomalaisyritys ja lukitusalan teknologisen vallankumouksen johtaja. Yrityksen tuotteet korvaavat mekaanisen lukituksen digitaalisella pääsynhallinnalla. iLOQ-ratkaisut perustuvat yrityksen kehittämään, patentoitavaan teknologiaan, joka mahdollistaa sähköisen lukitsemisen ilman paristoja tai kaapeleita. iLOQ korvaa mekaaniset ja sähkömekaaniset lukitusjärjestelmät ympäristöystävällisillä omavoimaisilla ratkaisuilla, jotka ratkaisevat kadonneista tai kopioiduista avaimista, järjestelmän ylläpidosta ja elinkaarikustannuksista aiheutuvat ongelmat. www.iloq.com