02.08.2021

Future Tourin osakilpailu 2.8.

Tänään pelattiin Future Tourin osakilpailu Virpiniemessä. Sarjoja oli kuusi, joista sarjat Tytöt Elite, Pojat Elite, Pojat Challenge ja Pojat Red pelattiin lyöntipelinä ja Easy 18 ja Easy 9 sarjat pistebogeyna.

Sarjassa Tytöt Elite tuli hienosti Virpiniemeen kolmoisvoitto, kun Kia Sormunen (+4) tuli ensimmäiseksi, Klarissa Salonpää (+5) toiseksi ja Aino Pirilä (+9) kolmanneksi.

Pojat Elite sarjan voitti tiukan väännön jälkeen uusintarei’illä OGK:n Iivari Anttonen (+1) ja toiseksi KLG:n Tuomas Törnvall samalla tuloksella. Kolmanneksi sijoittui KLG:n Konsta Jutila (+2).

Pojat Challenge sarjan voitti niin ikään OGK:n Paavo Saarela (+10) ja toiseksi tuli KaG:n Markus Kesti (+16). Kolmanneksi ylsi SantaGC:n Atle Kelhä (+20).

Pojat Red sarjassa voiton vei hienolla pelillä OGK:n Oliver Rekilä (+2). Toiseksi tuli VG:n Matias Karjalahti (+4) ennen OGK:n Peetu Turpeista (+8).

Easy 18 sarjassa käytiin tiukka taistelu ensimmäisestä sijasta, kun OGK:n Jere Pinosto ja Virpiniemen Lenni Häll päätyi samaan tulokseen eli 44 pistettä. Jere kuitenkin vei tällä kertaa voiton paremman tasoituksen turvin. Kolmanneksi sijoittui myös Virpiniemeä edustanut Jooa Häll tuloksella 35 pistettä.

Easy 9 sarjassakin voitto karkasi naapuriin, kun OGK:n Matias Autio vei voiton yhden pisteen turvin tuloksella 23 pistettä. Virpiniemen Samu Heikkisen sijoituttua sarjassa toiseksi tuloksella 22 pistettä kolmanneksi ylsi tuloksella 18 pistettä NGK:n Noel-Niilo Hiltunen.

Kiitokset kaikille osallistujille, kisajärjestäjille ja taustajoukoille hienosta päivästä ja onnittelut hienoista tuloksista!