15.08.2019

Golfliigan osakilpailu saatiin Virpiniemen osalta päätökseen

Keskiviikkona 14.8 Golfliigan osakilpailun pelaajia suosi upea ilma säätiedotteista huolimatta. Kisaan osallistui yhteensä 38 pelajaa, jotka muodostivat myös 19 kahden hengen joukkuetta. Peliä pelattiin sekä pareina että yksilöinä.

Parhaan joukkueen tittelin voitti  Jarmo J. Husso & Juha Valkama, jotka saivat kutsun elo- syyskuun vaihteessa järjestettävään Golfliiga 2019 finaaliin Lappeenrantaan ja Imatralle. Onnea Juha ja Jarmo!

Pistebogey Hcp-sarjassa voiton vei Reijo Vaarala (ViGC) tuloksella 42. Toiseksi sijoittui Mika Suihkonen (RTG) tuloksella 38 ja kolmanneksi sijoittui Mika Linnala (OGK) tuloksella 37.

Lyöntipeli Hcp-sarjassa voiton vei Jarmo J. Husso (ViGC) tuloksella 65. Toiseksi sijoittui Janne Mustonen (KLG) tuloksella 71 ja kolmanneksi sijoittui Juha Valkama samalla tuloksella 71.

Juha Valkama, Jarmo Husso, Janne Mustonen, Tero Lepistö, Jussi-Pekka Manninen, Reijo Vaarala, Mika Suihkonen ja Mika Linnala saivat kaikki osallistumisoikeuden Golfliiga 2019 finaaliin.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!