22.06.2022

Ilmoittaudu perinteiseen IHKU Scrambleen!

Kauden hauskin kisa on taas täällä – tervetuloa perinteiseen IHKU Scrambleen!

Pelimuotona on pariscramble, mutta tänä vuonna twistinä kaikilla pelaajilla on vain kolme mailaa käytössään, eikä kaverin mailoja saa lainata. Kaikki pelaavat samassa sarjassa.

Joukkue muodostuu kahdesta pelaajasta. Joukkueen tasoitus on 25 % pelaajien yhteenlasketusta pelitasoituksesta, kuitenkin niin, että parin tasoitus ei voi olla suurempi kuin parin paremman pelaajan pelitasoitus. Kilpailussa annettava max. pelitasoitus on 36.

Joukkueessa molemmat pelaajat lyövät avauksensa tiiltä. Avauksien jälkeen joukkue valitsee pallon, joka jatkolyöntiä ajatellen on parhaassa paikassa. Pallon paikka merkitään. Se pelaaja, jonka pallo on valittu, lyö jatkolyönnin ensin. Sen jälkeen pelikaveri pudottaa pallonsa mahdollisimman lähelle merkittyä paikkaa, enintään yhden mailan mitan päähän, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua, ja suorittaa lyöntinsä. Peli jatkuu samalla tavalla, mutta viheriöllä pallot asetetaan. Esteessä (bunkkeri) kilpakumppanin pallo asetetaan ja asema palautetaan samaksi kuin valitun pallon asema. Vesiesteessä em. droppisääntö.

Kilpailu on K18

Ilmoittaudu täällä! Ilmoittautuminen tapahtuu joukkueittain. Huomioithan, että ilmoittamasi joukkuekaverin täytyy käydä hyväksymässä sähköpostiin saapunut kutsu.

Kilpailupäivän aikataulu:

Klo 11:00-13:00 Lounas

Klo 12:30 Kisainfo

Klo 13:00 Yhteislähtö

Klo 18:00 Kilpailun jälkeen palkintojenjako ja saunamahdollisuus

Klo 19:00 Bussikuljetus IHKUun 50 ensimmäiselle.

 

Kilpailumaksut (sis. ruokailun):

Osakkaat 30 €

Jäsenet 35 €

Muut 70 € (sis. Green fee)

Osakkailla ja jäsenillä tulee olla voimassa oleva vuokrapelioikeus tai pelilippuja. Vieraspelaajat eivät voi käyttää pelilippuja kilpailuissa.