03.10.2020

Kaksi mailaa haastoivat sopivasti

Kauden viimeinen kilpailu – kahden mailan kisa – on saatu päätökseen. Suuri kiitos jokaiselle osallistujalle!

Kisaajat saivat valita matkaansa kaksi mailaa, joilla pelaavat koko kierroksen. Valintoina nähtiin hybridiä ja rautaa, rautaa ja putteria, sekä spoonia ja rautaa. Kisaajien mukaan erilainen pelimuoto toi omat haasteensa, kuten myös hauskuutensa peliin.

Syksyisessä auringonpaisteessa kolmanneksi kahdella mailalla itsensä pelasi Markus Puotiniemi. Pisteitä Markus keräsi 33. Toiseksi sijoittui Ari Kurttila pistein 34. Tämän kauden viimeisen kilpailun voittajaksi kruunattiin Jani Mahlakaarto tuloksella 35 pistettä. Pisimmän draivin väylällä 14 voitti Markus Puotiniemi ja lähimmäs lippua -kilpailun väylällä 4 voitti Marjo Aspegren upealla tuloksella 0,33 metriä. Onneksi olkoon! Palkinnot voitte hakea caddiemasterin tiskiltä.

Lämmin kiitos kaikille kisaajille. On hienoa nähdä, kuinka kilpailuihin osallistutaan rohkeasti, ja myös paljon uusia kasvoja on lähtenyt mukaan. Kilpailut ovat golfin suola, kun pääsee hieman haastamaan itseään ja poistumaan omalta mukavuusalueeltaan. Jatketaan kisailua taas ensi kesänä!

Tulokset