26.04.2022

Kiiran terveiset Utahista!

”Hei taas!
Takana on hyvin sujunut turnaus CopperRock-turnauksessa (näet tulokset täältä!) Hurricanessa, Utahissa. Sää oli varsinkin turnauksen alussa aivan hurja, kova tuuli ja sadetta (voit katsoa tästä lyhyen videopätkän harjoituskierrokselta. Tuuli oli aikamoinen!). 
 
Pelasin tasaisen hyvin kaikki kolme päivää, mutta ihan parastani en vieläkään saanut peliini. Mukavaa oli päästä viimeiselle kierrokselle kuumassa ryhmässä! Puitteet Hurricanessa olivat kohdillaan kyllä muuten, erinomaiset järjestelyt ja todella ystävällinen vapaaehtoishenkilökunta. Pienelle kylälle turnaus oli myös selvästi tärkeä, sen verran paljon oli yleisöä joka päivä kisoja katsomassa. Utah on yksi suosikkiosavaltioitani tämän reissun jälkeen, täällä on todella kaunista! Seuraavalle reissulle pitää vaan pakata tarkemmin; sadevaatteet eivät oikein pitäneet ja ilman caddieta pelatessa myös mailat kastuivat aika lailla kierroksen aikana.
 
Huomenna jatkan matkaa Kansasiin, jossa pelataan seuraava turnaus. Kansasin jälkeen kolme viikkoa treeniä ja toukokuun kaksi viikonloppua pelataankin sitten Floridassa. 
 
Pikkuhiljaa alan tottumaan tähän ammattilaiselämään ja rutiinit matkajärjestelyissä alkavat muotoutua. Ajaminen kisapaikalle ja jopa pyykitkin hoituivat eilen mallikkaasti ilman kuski/caddie/pyykkimuijaa. 🙂
 
Kiitos taas, että olet mahdollistamassa tätä unelmaani. Olen hyvin etuoikeutettu, että pääsen testaamaan kykyjäni tällä tasolla ja olen tuestasi hyvin kiitollinen. Kuulumisiin!”