06.09.2019

Koukkupaja Golf pelattiin taas 6.9.2019!

Virpiniemi Golfin pääyhteiskumppaneihin kuuluva Koukkupaja järjesti kaikille avoimen kilpailun 6.9.2019. Pelimuotona oli henkilökohtainen pistebogey, SAT 36. Lisäksi palkittiin kome parasta lyöntipelitulosta.

Koko päivän tuulisesta kelistä huolimatta kilpailun tulostaso pysyi kokrkeana. Miesten sarjassa kolmanneksi sijoittui Juhna Leppilahti, toiseksi Jarmo Husso ja ensimmäiseksi Eero Kallio. Lisäksi myös kolme parasta lyöntitulosta palkittiin, jotka löivät Joonas Koskelo (79) Petri Väänänen (76) ja Eero Kallio (75).

Kilpailussa mukana pelasi myös golfammattilainen Peter Erofejeff ja tarjolla oli yllätys palkinto,jos onnistui pelaamaan paremmin kuin Peter. Peterin tuloksen ollessa 73 lyöntiä lähimmäs pääsi koko kilpailun voittanut Eero Kallio samalla tuloksella.

Kiitokset kilpailuun osallistuneille, Koukkupajalle sekä Peter Erofejeffille sekä onnittelut kisassa menestyneille!