13.11.2019

Lumi kentän alleen peittänyt on…

Jälleen yksi menestyksekäs golfkausi Virpiniemessä on takanapäin. 13. pelikausi alkoi 9.5. suoraan viheriöille onnistuneen muovisuojauksen ansiosta. Alku- ja loppukauden aikana jäimme selkeästi lähtöjen määrässä viime vuoteen verrattuna, mutta keskikesällä kierroksia kertyi ennätysmäärä. Kausi päättyi lauantaina 19.10. ja kierroksia kertyi 27422.  

Muutoksen tuulet puhalsivat Virpiniemessä toukokuussa ja sen johdosta oma työnkuvani muuttui kertoheitolla. Kausi meni nopeasti ohi ja iso kiitos kuuluu ammattitaitoiselle henkilökunnalle, jotka huolehtivat meidän kaikkien upeasta golfkesästä. Erityisesti haluan kiittää seuraavia henkilöitä, jotka auttoivat muutoksen eri vaiheissa. Apulaiskenttämestari Tuomo Meriläinen ja kentänhoitaja Pasi Viitala uurastivat kentän arkipäivän askareissa ja saivat työpanoksellaan pidettyä kentän erinomaisessa kunnossa läpi kauden. Palvelupäällikkö Julius Patokosken kädenjälki näkyi yritystapahtumissa ja tiedotteissa sekä asiakaspalvelussa 

Virpiniemi Golf otti keväällä käyttöön Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskyselyn. Saimme palautetta osakkailta ja vieraspelaajilta, jonka avulla pystyimme tekemään jo kauden aikana tarvittavia muutoksia toimintoihimme. Kyselyyn vastasi 535 henkilöä ja tulokset tullaan julkaisemaan heti kun analyysi valmistuu. Mikäli et saanut sähköpostia kyselystä kauden aikana, niin tarkista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Tuloksien arvioitu valmistuminen on marraskuun loppuun mennessä. 

Junioreiden kehitys Pro Tommi Linnan johdolla on ollut erinomaista. Tommin apuna toimineet junioriohjaajat tekevät arvokasta työtä nuorten parissa. Tästä osoituksena Virpiniemi Golf on junioreiden seurarankingissa sijalla 7! Junioreille esimerkkiä on näyttänyt Kiira Riihijärvi Erkko Trophy voitollaan. Myös LPGA karsinnoista Kiiralla on varmasti kerrottavaa meidän nuorille pelaajille.  

Lokakuun aikana kentällä tehtiin parannuksia 16. väylän pelattavuuteen. Isot kummut lammen vieressä muuttuivat kumpuileviksi muodoiksi, joka tuo lisäilmettä väylään. Ensi kaudella väylää voi pelata oikean kautta helpommin ja avauslyönnille mahdollistettiin muutama lisämetri täyttämällä lammen etureunaa. Viheriön ympäristöä muutettiin siten, että bunkkerit muuttivat muotoaan ja oikealle kaivettiin uusi bunkkeri. Väyläosuus parannuksessa saatiin valmiiksi, mutta pakkaset saapuivat liian aikaisin, joten kevääksi jäi vielä muutama päivä kaivinkonetyötä tehtäväksi bunkkereissa. 

Juuri julkistettu kenttäranking tulos nosti Virpiniemi Golfin kentän ja palvelut sijalle 6. Nousua edelliseen tulokseen oli huimat 15 sijaa. Tämä sijoitus kuvastaa Virpiniemen henkeä, josta olemme todella ylpeitä. Ystävälliset tervehdykset, halaukset, iloiset naurun purskahdukset ja mukaansa tempaavat tapahtumat saavat kaikki Virpiniemeen saapuvat nauttimaan olosta ja golfista. Tätä golf on parhaimmillaan ja siitä on kiittäminen teitä kaikkia, jotka olette mukana tekemässä entistä parempaa Virpiniemi Golfia.

Kiitollisuuden tunne on ollut päällimmäisenä pelikauden päätyttyä. Lämmin kiitos teille kaikille osakkaille, talkoolaisille, toimikuntien jäsenille, vieraspelaajille sekä yhteistyökumppaneille. Tämä golfkesä oli omalta osaltani uusia haasteita täynnä ja teidän iloiset kasvot kentällä saivat jaksamaan läpi koko pitkän kauden.  

Pasi Voutilainen
toimitusjohtaja / kenttämestari