21.06.2020

Midnight Sun Open pelattiin auringon paisteessa

Perinteinen Midnight Sun Open pelattiin eilen Juhannuspäivänä. Pelimuotona oli yhden hengen scramble, jossa pelaajat saivat lyödä jokaisen lyönnin kahteen kertaan. Pelaajat saivat nauttia useamman tunnin kierroksesta lämpimässä säässä auringon paisteessa. Kilpailussa palkittiin miesten ja naisten sarjassa sekä pistebogey että lyöntipeli scratch tulos.

Miesten pistebogey sarjassa kolmanneksi tuli Tero Korpi tuloksella 41 bogipistettä. Toiselle sijalle pisteillä 43 ylsi Pekka Arbelius. Voittajaksi kruunattiin Matti Paaso hienolla tuloksella 45 bogipistettä. Onnea!

Miesten lyöntipeli scratch sarjan kolmanneksi sijoittui Tero Korpi tuloksella 69 lyöntiä. Toiseksi sijoittui Pekka Arbelius 67 lyönnillä. Voiton vei Matti Paaso upealla tuloksella 64 lyöntiä. Onnea!

Naisten pistebogey sarjassa kolmanneksi sijoittui Mirja Pirinen pisteillä 37. Toiseksi sijoittui Heli Alaruikka 40 pisteellä. Voiton kaappasi Jaana Kylmänen hienolla tuloksella 42 pistettä. Onneksi olkoon!

Naisten lyöntipeli scratch sarjassa kolmanneksi sijoittui Liisa Karhu tuloksella 80. Toiseksi sijoittui Jaana Kylmänen 79 lyönnillä. Upean voiton vei Heli Alaruikka pelaten 74 lyöntiä. Onnittelut!

Kisassa myös palkittiin miesten ja naisten pisin draivi. Miesten pisimmän avauksen väylällä 14 löi Matti Paaso. Naisten pisimmän draivin löi Jaana Kylmänen. Väylän 18 erikoiskilpailuna oli lähimmäs lippua, jonka voitti Pekka Arbelius. Onnittelut!

Kilpailun jälkeen pidimme paikalla olleiden kesken pienimuotoisen palkintojenjaon, jossa Matti, Tero ja Heli saivat palkintonsa.

Kiitos kaikille kilpailijoille ja onnittelut voittajille!