23.07.2019

Perinteinen Rakentajagolf Virpiniemessä 27.8.

Virpiniemi Golf ja Keski-Suomen Betonirakenne kutsuu sinut mukaan 27.8.2019 järjestettävään Rakentajagolfiin!

Rakentajagolf on rakentajien, rakennuttajien ja heidän sidosryhmiensä perinteinen golfkilpailu, joka tukee juniorigolfia. Tapahtumassa eri toimijat pääsevät verkostoitumaan ja nauttimaan merellisestä Virpiniemestä hyvän asian puolesta.

Aikataulu:
Aamiainen, range ja verkostoitumista 8:00
Tervetuliaissanat ja kisainfo 9:00
Yhteislähtö 10:00
Kilpailun jälkeen sauna, ruokailu, palkintojen jako ja juniorin puheenvuoro.

Pelimuotona on kahden henkilön Best Ball pistebogey ¾ tasoituksin ja joukkueen kilpailumaksu on 250 euroa. Kilpailumaksu kattaa kilpailun järjestämisen kokonaisuudessaan sisältäen Green Feet, kilpailumaksut, rangepoletit, aamiaisen, saunan pyyhkeineen, väliaikatarjoilut, sekä ruokatarjoilun juomineen. Lisäksi jokainen pelaaja tuo noin 30 euron arvoisen palkinnon palkintopöytään. Pääpalkintona on 500 euron arvoiset Linnareissut / Pro Tommi Linna lahjakortit joukkueen molemmille pelaajille!

Osa kilpailun tuotoista menee Virpiniemi Golfin junioritoiminnan tukemiseen. Junioreita on myös mukana kentällä haastamassa pelaajia par 3-väylillä. Kerää siis joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan 23.8. mennessä osoitteeseen [email protected]. Joukkueen toinen pelaaja voi olla kuka tahansa. Ilmoitathan viestissäsi pelaajien nimet, jäsennumerot, kotiseurat, erikoisruokavaliot sekä joukkueen laskutusosoitteen.

Lämpimästi tervetuloa viettämään golftapahtumaa hyvässä seurassa!