07.08.2022

Perinteinen Salon Virho Open pelattiin jo 13. kerran!

Perinteikäs Salon Virho Open järjestettiin jo 13. kerran täällä Virpiniemessä lauantaina 6.8. vaikkakin kovin sateisessa kelissä. Huonosta kelistä huolimatta 46 joukkuetta lähti urheasti matkaan. Virhon henkilökunta tarjoilivat kisaajille pientä naposteltavaa ja virkistystä väylillä 4 ja 14. Tunnelma oli kelistä huolimatta jälleen kerran loistava, kiitos siitä Salon Virholle, sekä kaikille kisassa mukana olleille!

Huonosta kelistä huolimatta tulostaso oli kova ja taistelu voitosta tiukka. Ensimmäiseksi sijoittui Täydelliset naiset (Katariina Narraway ja Saga Karppinen) upealla tuloksella 61 (-11). Toisen sijan nappasi Toropainen & Niinimäki (Timo Toropainen ja Olli Niinimäki) tuloksella 62 (-10) ja kolmanneksi kilpailussa tiukasti Pietilä & Puotiniemi tuloksella 65 (-7). Miesten pisimmän draivin löi Tomi Keisala, naisten pisimmästä draivista palkittiin Aino Pirilä. Lähimmäs lippua, 1,87 m päähän löi Tapio Harila. Lämpimät onnittelut!

Näet kaikki tulokset täältä.

Alla kisapäivän kuvia kentältä, sekä palkintojenjaosta. Tervetuloa mukaan myös ensi vuonna!