14.07.2023

Santikka-Wilson viikkokisa vko 28 tulokset

Santikka–Wilson viikkokisan neljäs viikko on saatu päätökseen. Osallistujia oli tällä viikolla pistebogeysarjassa 16 ja lyöntipeli SCR -sarjassa 11.

Pistebogeysarjassa ensimmäiseksi sijoittui Tapani Litendahl 40 pisteellä. Toiselle palkintosijalle itsensä pelasi Matti Moilanen 37 pisteellä.

Lyöntipeli SCR -sarjassa ensimmäiseksi sijoittui Jari Seppänen hienolla tuloksella, 69 lyöntiä. Toiseksi sijoittui Matti Paaso 74 lyönnillä.

Onnittelut viikon voittajille! Palkinnot voitte noutaa caddiemasterin toimistolta.

TULOKSET PISTEBOGEY

RANKING PISTEBOGEY

TULOKSET LYÖNTOPELI

RANKING LYÖNTIPELI

Santikka-Viikkokisa on kaikille avoin PB HCP tai LP SCR viikkokisa, joka pelataan aina maanantaista torstaihin kymmenen viikkoa viikoilla 25-34. Rankingin lopputulokseen lasketaan 8 parhaan kierroksen tulos jokaiselta pelaajalta. Finaali on su 10.9., ja sinne pääsee PB-sarjan 12 parasta + samalla pistemäärällä olevat pelaajat, ja LP-sarjan 5 parasta + samalla pistemäärällä olevat pelaajat. Finaali pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä.

Sarjat: yleinen, PB HCP, SAT 40 tai LP SCR. Tii: 48 NAISILLE JA MIEHILLE! Lähtöajat vapaasti valittuna aikana. Pelaajat voivat pelata useamman kuin yhden kierroksen viikossa. Ilmoittaudu Caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä.