16.08.2020

Seuran mestaruuskilpailut saatiin päätökseen sunnuntaina

Kauden päätapahtuma – kolme- tai kaksipäiväiset mestaruuskilpailut on nyt saatu päätökseen. Kova tuuli ja liukkaat viheriöt toivat rutkasti haastetta viimeiseen päivään, mutta pelaajat suoriutuivat haasteista hienosti.

A-sarjalaiset pelasivat kolme kierrosta kolmessa päivässä. A-sarjan voittajaksi kruunattiin Juho Krankka tuloksella 226 lyöntiä. Toiseksi sijoittui Saku Hartikainen tuloksella 228 lyöntiä. Kolmanneksi itsensä pelasi Niko Anttiroiko tuloksella 230 lyöntiä. Onnea!

A-miesten tulokset

Naisten sarjassa ensimmäiseksi sijoittui Kia Sormunen tuloksella 159. Toiseksi tuli Saga Karppinen tuloksella 176. Kolmannen palkinnon sai Laura Pälve tuloksella 183.

Klubimestaruuden tänä vuonna voitti Rasmus Pietikäinen tuloksella 155. Toiseksi sijoittui Pekka Levoska tuloksella 155 ja kolmanneksi sijoittui Jaakko Pakonen tuloksella 156.

N60-sarjassa voiton vei Liisa Karhu tuloksella 192. Liisa kruunattiin myös naisten seniorimestariksi. Toiseksi tuli Mirja Pirinen tuloksella 193. Kolmanneksi sijoittui Leena Paaso tuloksella 200.

M50-sarjan voittajaksi itsensä löi Tapani Laurila tuloksella 166. Tapani nimettiin myös seuran seniorimestariksi. Toiseksi M50-sarjassa sijoittui Pasi Ruuskanen tuloksella 170 lyöntiä. Kolmanneksi tuli Jouko Komulainen tuloksella 177.

M60-sarjassa voiton vei Pekka Arbelius tuloksella 177. Toiseksi sijoittui Juha Valkama tuloksella 183 ja kolmanneksi sijoittui Ari Pasanen tuloksella 186.

M65-sarjassa mestaruuden voitti Jarmo Husso tuloksella 184 (80-90). Toiseksi sijoittui Bengt Jansson tuloksella 193 ja kolmanneksi sijoittui Hannu Krankka tuloksella 194.

M70-sarjassa ensimmäiseksi sijoittui Matti Heikkinen tuloksella194. Toiseksi sijoittui Jouko Lahtela tuloksella 203 ja kolmanneksi sijoittui Raimo Kohonen tuloksella 206.

Nappulamestaruuden voitti Eeli Krankka tuloksella 40. Toiseksi sijoittui Veikko Puumala tuloksella 39 ja kolmanneksi Pinja Sormunen tuloksella 39.

Tulokset
Nappulamestaruus-tulokset

Lämmin kiitos kaikille osallistujille! Oli hienoa nähdä näin suuri osallistujamäärä seuran mestaruuskilpailuissa.

Palkitut voivat hakea palkintonsa caddiemasterin toimistolta.