25.07.2023

Team Kiira -kisa pelattiin jälleen!

Virpiniemi Golf järjesti maanantaina 24.7. useiden sponsoreiden kanssa tukitapahtuman, jonka tavoitteena oli auttaa Kiira Riihijärveä mahdollistamaan matkansa kohti maailman huippua.

Kiira on saanut ensikosketuksensa golfiin jo yhdeksän vuoden iässä. Hän kuuluu ensimmäisiin, jotka ovat suorittaneet green cardin Virpiniemessä heti kentän avauduttua. Nyt Kiira on pelannut ammattilaisena kahden vuoden ajan Yhdysvalloissa ensiksi Epson Tourilla, josta hän sai kortin LPGA Tourille kaudelle 2023. Virpiniemi Golf haluaakin olla mukana tukemassa Kiiran uraa kohti huippua.

Päivä alkoi lounaalla, jonka jälkeen Kiiran valmennustiimiin kuuluva David Kearney haastatteli Kiiraa. Haastattelussa Kiira muun muassa kertoi, kuinka Virpiniemeen on aina mukava palata, kun koko yhteisö on tukena. Kiira myös puhui eroista, joita on huomannut Epson Tourin ja LPGA Tourin välillä. Hänen mukaan yksi iso ero on siinä, että pelaajien ympärillä on LPGA Tourilla jatkuvasti ihmisiä. Kaikilla pelaajilla on omat tiiminsä, eikä Kiiran mukaan pelaajia näe kisapaikalla oikeastaan koskaan yksikseen. Haastattelun jälkeen yleisöllä oli mahdollisuus esittää Kiiralle tai hänen valmennustiimilleen kysymyksiä, jonka jälkeen kilpailu alkoi. Team Kiira -kilpailun pelimuotona oli kahden hengen scramble ja kilpailussa oli mukana 26 joukkuetta. Kilpailun jälkeen oli puolestaan vuorossa ravintola Spoonin valmistama herkullinen BBQ-illallinen.

Kilpailussa palkittiin neljä parasta joukkuetta sekä erikoiskilpailujen voittajat. Tällä kertaa erikoiskilpailuina oli Ruskon Betonin sponsoroima lähimmäs lippua -kilpailu väylällä 15, Santikan sponsoroima lähimmäs lippua väylällä 8, All Stars Charity Golfin sponsoroima kahdella lyönnillä lähimmäksi lippua väylällä 16 sekä Fazerin sponsoroima pisin draivi väylällä 2. Lisäksi väylällä 18 oli voita Kiira lähimmäs lippua -kilpailussa. Kaikki Kiiran voittaneet palkittiin ja lisäksi he pääsivät osallistumaan arvontaan, jossa oli palkintona Pentikin tuotepalkintoja. Tällä kertaa arpaonni suosi Kalle Hirvisaloa ja Juha Mäkelää!

Kilpailussa neljänneksi sijoittui tuloksella 65 Team Virpiniemi (Pasi Voutilainen ja Jarmo Okkonen). Kolmanneksi sijoittui samalla tuloksella, mutta pienemmällä slopella Team Haanpää & Penttilä (Jukka Haanpää ja Juha Penttilä). Toiseksi sijoittui tuloksella 64 Team Virranniemi (Jouko Virranniemi ja Alpo Leinonen). Tällä kertaa voiton vei Team Silmäasema hienolla tuloksella 62 lyöntiä. Upean tuloksen takana olivat Jari-Pekka Keljä ja Tuukka A. Tieksola. Voittaja joukkue pokkasi itselleen Lapland hotels lahjakortit ja balmuirin tuotteita!

Fazerin pisin drive – Väylä 2: Kreetta Salonpää ja Severi Määttä, voittajat palkittiin fazerin herkkurepuilla!

Santikka lähimmäs lippua – väylä 8: Teppo Linden 0,20m, Palkintona Santikan lahjakortti!

Ruskon Betoni lähimmäs lippua – väylä 15: Kreetta Salonpää 2,77m. Voittaja palkittiin Ruskon Betonin yllätyskassilla!

All Stars Charity Golf Oulu – väylä 16: Sami Kilponen 1,33m, palkintona kaksi illalliskorttia 2023 All Stars Charity Golf tapahtumaan!

Virpiniemi Golf kiittää kaikkia osallistujia ja ravintola Spoonia. Lisäksi iso kiitos kaikille tapahtuman sponsoreille. Onnittelut voittajille ja onnea ja menestystä Kiiralle tuleviin kisoihin!

TULOKSET

Etkö päässyt mukaan Team Kiira -kilpailuun, mutta haluaisit vielä tukea Kiiraa? Ei hätää, sillä voit vielä ostaa klubilta Team Kiira -kannatustuotteita! Myymme tarroja, bägilätkiä / avaimenperiä, tiitä, Peak Performancen vetoketjullisia paitoja sekä mailapyyhkeitä. Tervetuloa ostoksille ja osoittamaan tukesi!