24.07.2021

Team Kiira -tukitapahtuma oli hurja menestys!

Virpiniemi Golf järjesti lauantaina 24.7. useiden sponsoreiden kanssa tukitapahtuman, jonka tavoitteena oli auttaa Kiira Riihijärveä mahdollistamaan matkansa kohti maailman huippua. Kiira on saanut ensikosketuksensa golfiin jo yhdeksän vuoden iässä. Hän kuuluu ensimmäisiin, jotka ovat suorittaneet green cardin Virpiniemessä heti kentän avauduttua. Nyt Kiira on aloittanut ammattilaisuransa Yhdysvalloissa ja Virpiniemi Golf haluaa olla mukana tukemassa Kiiran uraa. Kiiran tavoitteena on ensin menestyä haastajakiertue Symetralla ja nousta kolmen vuoden sisään pelaamaan – ja pärjäämään – LPGA Tourille.

Team Kiira -kilpailun pelimuotona oli kahden hengen scramble ja kilpailussa oli mukana 26 joukkuetta. Ennen kilpailua kilpailijat pääsivät nauttimaan keittolounaasta ja he saivat pienen kyselytuokion Kiiran kanssa. Kilpailun jälkeen oli puolestaan vuorossa ravintola Spoonin valmistama herkullinen BBQ-illallinen.

Kilpailussa palkittiin viisi parasta joukkuetta sekä erikoiskilpailujen voittajat. Tällä kertaa erikoiskilpailuina oli Ruskon Betonin sponsoroima lähimmäs lippua -kilpailu väylällä 15, Galaxon sponsoroima lähimmäs rapakkoa väylällä 16 sekä Santikan sponsoroima lähimmäs lippua väylällä 18. Lisäksi väylällä 18 oli voita Kiira lähimmäs lippua -kilpailussa. Kaikki Kiiran voittaneet palkittiin ja lisäksi he pääsivät osallistumaan arvontaan, jossa oli palkintona Pekka Rinteen nimikirjoituksella varusteltu pelipaita. Tällä kertaa arpaonni suosi Sami Mannista.

Kilpailussa viidenneksi sijoittui Oulun Porakaivot Oy tuloksella 65 lyöntiä. Joukkueessa pelasivat Sami Manninen ja Santeri Määttä. Neljänneksi sijoittui yhdellä lyönnillä vähemmän Tilitoimisto A. Karppinen, eli Anne Karppinen-Salonpää ja Kasper Salonpää. Kolmanneksi sijoittui Temotek Oy samalla tuloksella. Joukkueessa pelasivat Aatu Luusuaniemi ja Roosa Toivanen. Toiseksi sijoittui Pasi Voutilainen ja Jarmo Okkonen, eli Virpiniemi Golf, tuloksella 63 lyöntiä. Tällä kertaa murskavoiton vei Silmäasema Oy tuloksella 59 lyöntiä. Upean tuloksen takana olivat Jari-Pekka Kelhä ja Tuukka Tieksola. Onneksi olkoon!

Väylän 15 lähimmäs lippua kilpailun voitti Roosa Toivanen tuloksella 1,05 metriä. Lähimmäs rapakkoa -kilpailun voitti Jarmo Okkonen tuloksella 4,29 m. Väylällä 18 lähimmäksi lippua löi 1,64 metrin päähän Jari-Pekka Kelhä. Väylällä 18 Kiiran voitti yhteensä 9 pelaajaa. Onnittelut!

Virpiniemi Golf kiittää kaikkia osallistujia ja ravintola Spoonia. Lisäksi iso kiitos kaikille tapahtuman sponsoreille. Onnittelut voittajille ja onnea ja menestystä Kiiralle tuleviin kisoihin!

TULOKSET

Etkö päässyt mukaan Team Kiira -kilpailuun, mutta haluaisit vielä tukea Kiiraa? Ei hätää, sillä voit vielä ostaa klubilta Team Kiira -kannatustuotteita! Myymme tarroja, bägilätkiä / avaimenperiä, Peak Performancen vetoketjullisia paitoja sekä mailapyyhkeitä. Tervetuloa ostoksille ja osoittamaan tukesi!