08.09.2020

Vigc:n ja ogk:n välinen senioreiden seuraottelu saatiin päätökseen 8.9.

Maanantaina 7.9. alkanut kaksi päiväinen kisa saatiin päätökseen tiistaina 8.9. Maanantain kierros pelattiin Oulun Golfissa ja tiistain Virpiniemessä. Ensimmäisen päivän jälkeen miesten sarjaa johti Miikka Koivisto Oulun Golfista. Naisten sarjaa puolestaan johti Oulun Golfin Anneli Kiiskinen. Tiistaina parhaan tuloksen miehistä pelasi Mikko Hietava ja naisista Alli Taavitsainen, jotka ovat molemmat Virpiniemen jäseniä.

Kilpailussa laskettiin molempien kierroksien bogeypisteet yhteen. Miesten kolmannen sijan voitti Veijo Ehovuo kokonaispisteillä 74. Toiseksi sijoittui Veikko Torkkeli pisteillä 75. Samoilla pisteillä voiton vei Markku Pesonen. Miesten kärkikolmikko edusti Oulun Golfia.

Naisten kolmanneksi sijoittui Anneli Kiiskinen pisteillä 69. Toiseksi sijoittui Alli Taavitsainen pisteillä 69. Voiton vei tällä kertaa Anneli Oravainen Oulun Golfista.

Virpiniemen kierroksella oli myös erikoiskilpailuina pisin draivi ja lähimmäs lippua. Miesten pisimmän draivin väylällä 13 voitti Markku Pesonen ja naisten voitti Alli Taavitsainen. Lähimmäs lippua kilpailun väylällä 4 voitti Eero Jämsen.

Joukkuekilpailussa huomioitiin kummankin seuran viisi parasta tulosta. Joukkuekilpailun voitti Oulun Golf kerho kokonaispisteillä 369. Virpiniemi sai 336 pistettä.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea kaikille voittajille!