22.05.2023

Viikkotiedote vko 21

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Ensimmäinen täysi golfviikko on nyt takanapäin ja kauden ensimmäinen hole in one saatiin laitettua väylälle 8. Arkena sää ei halunnut totella ja koetteli Virpiniemeä pienillä sateilla ja kylmillä tuulenvireillä. Viikonloppuna kuitenkin sää helli golfareita ja se näkyi varauskalenterissa, kiitos siitä teille! Hiljalleen kevät alkaa vaihtua kesän puolelle.

Kauden ensimmäiset kisat lähestyvät. 3.6. pelataan Kauden avajaiset, ja 4.6. vietetään Naisten avajaiskisaa. Voit lukea lisää Kauden avajaisista ja ilmoittautua täältä. Naisten avajaiskisan tiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä. Tervetuloa mukaan!

VIIKKO 21

SUNNUNTAI

  • Junnugolf
    • Junnugolf on yli 5-vuotiaille junioreille suunnattu harrasteryhmä, joka kokoontuu sunnuntaisin klo 17-18 Virpiniemi Golfin rangella
    • Harjoitusten lomassa on mahdollista kesän mittaan suorittaa green card
    • Osallistuminen on maksutonta kaikille ViGC:n juniorijäsenille. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

 

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 8–20.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 8–22. Lounasbuffet tarjolla joka päivä klo 11–15 välisenä aikana. Lounas saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista täältä.

 

KENTTÄ

Toistaiseksi kentällä on käytössä talviviheriöt väylillä 2, 4 ja 18. Väylien leikkuukorkeus on 12 mm ja viheriöiden 5 mm. Golfautojen käyttö kentällä on toistaiseksi kielletty. Ilmoitamme muutoksista heti. Väylän 15 muutostyöt ovat edelleen käynnissä, joten pyydämmen pelaajia olemaan varovaisia päivällä liikkuvien työkoneiden läheisyydessä.