05.06.2023

Virpiniemen junioreille menestystä Future Tourilla

Maanantaina 5.6. järjestettiin Future Tour -osakilpailu Virpiniemessä. Kello 9 liikkeelle lähti Easy 9r -sarja, joka pelasi merenpuolen. Sarjassa kolmanneksi sijoittui Neea Pussinen (OGK) tuloksella 21 pistettä. Toiseksi sijoittui Jonne Haapakoski (OGK) tuloksella 22. Sarjan voitti Virpiniemen Tinka Turpeinen. Tinkan tulos oli huimat 23 pistetä.

Muut sarjat pelasivat 18 reikää, ja heistäkin ensimmäiset lähtivät liikkeelle klo 9. Tytöt Future -sarjassa kolmanneksi sijoittui Peppi Hietanen (OGK) tuloksella 104 lyöntiä. Toiseksi sijoittui Katinkulta Golfin Minea Aidanpää 93 lyönnillä. Virpiniemen Aino Pirilä voitti Tytöt Fututre -sarjan hienolla tuloksella 82 lyöntiä.

Pojat Future -sarjassa käytiin tiukkaa taistoa toisesta sijasta. Lopulta toinen sija ratkaistiin matemaattisesti. Kolmanneksi täten siijoittui OGK:n Olli Niinimäki tuloksella 84 lyöntiä. Samalla tuloksella, mutta paremmalla takaysillä, toiseksi sijoittui Virpiniemen Iiro Karppinen tuloksella 84 lyöntiä. Voiton itselleen nappasi OGK:n Oliver Rekilä hienolla 81 lyönnin tuloksella.

Easy Red -sarja pelattiin 18 reiän tasoituksellisena pistebogeyna. Kilpailu oli kova, ja kolmannelle sijalle sijoittui Virpiniemen Veikko Puumala tuloksella 42. Toiselle sijalle sijoittui Virpiniemen Häll Jooa tuloksella 46. Sarjan voittajaksi saatiin Jesse Leipälä (OGK) tuloksella 47.

Virpiniemen sää haastoi pelaajia reilusti tänään. Etenkin meren puolella tuuli oli todella kova, mutta se ei junioreita haitannut. Onnittelut kaikille voittajille!