31.05.2023

Virpiniemen juniorit leirillä katinkulta golfissa

Virpiniemi Golf järjesti leirin junioreille 26.-28.5 Vuokatissa, missä järjestettiin myös pohjoisen alueen Future Tour 1 -kilpailu.

Leiri starttasi klubilta perjantaina klo 12. Perille saavuttuaan leiriläiset söivät yhteisen lounaan ja majoittuivat sen jälkeen mökkeihin. Illalla valmentajat, sekä ohjaajat pitivät junioreille kahden tunnin lähipelitreenin Katinkulta Golfin harjoitusalueella.

Lauantain aikaisen herätyksen ja aamupalan jälkeen leiriläiset suuntasivat rangelle lämmittelemään harjoituskierrosta varten. Osa junioreista kiersi Katinkulta Golfin Nuas-kentän (18 r) ja osa Tenetti-kentän (9 r). Kierroksien ja lounaan jälkeen juniorit pääsivät kylpylään ja muut halukkaat rangelle. Muuten Ilta meni levätessä ja keskittyessä sunnuntain kilpailuihin.

Sunnuntaina juniorit osallistuivat pohjoisen alueen Future Tour 1 -kilpailuun. Vuokatissa sää kilpailukierroksien aikaan oli pilvinen ja taivaalta tuli muutama vesipisara, mutta säätiedotteen lupaamat sadekuurot pysyivät pois. Kova tuuli haastoi kentällä, mutta juniorit eivät antaneet sen haitata omaa peliään.

• Easy 9r -sarjassa Tinka Turpeinen sijoittui 3. sijalle, Siiri Voutilainen 5. sijalle, Peppi Korhonen T6. sijalle ja Aleksi Määttä T9. sijalle.
  • Easy Red- sarjassa Jooa Häll sijoittui 6. sijalle, Niilo Siipo 7. sijalle, Veikko Puumala 9. sijalle, Eeli Krankka 10. sijalle, Samu Heikkinen 11. sijalle ja Lenni Häll 12. sijalle.
  • Tytöt Future -sarjassa Aino Pirilä sijoittui 1. sijalle ja Pojat Future -sarjassa Rasmus Pietikäinen 12. sijalle sekä Joona Tantarimäki 14. sijalle.

Osalle junioreista tämä oli heidän ensimmäinen kilpailu ja kaikki pelasivat hienosti sekä kilpailun että koko leirin ajan. Kilpailun ja palkintojenjaon jälkeen oli enään lounas, jonka jälkeen alkoi matka takaisin Ouluun.

Kiitos junioripäällikölle, ohjaajille ja valmentajille leirin järjestämisestä, sekä kaikille leirille osallistuneille junioreille mahtavasta viikonlopusta!

Easy 9r-sarjassa Tinka Turpeinen 3. Sija!