06.06.2021

Kauden Avajaiskisan tunnelmia

Kauden 2021 kilpailukausi avattiin Kauden Avajaiskisan merkeissä! Aurinko paistoi täydeltä terältä ja lämpö helli jo ensimmäisiä, kello 9 lähteneitä pelaajia. Avajaiskilpailu pelattiin pariscramblena, jonka taso oli tuttuun tapaan päätähuimaava. Kilpailu pelattiin ensimmäistä kertaa uuden kilpailu- ja tulospalvelu Gamebookin avulla. Kilpailun vienti Gamebookin kautta sujui mainiosti!

Yleisessä sarjassa voiton vei joukkue Kotipomppu (J-P Savolampi & Jan Aho) tuloksella 58 lyöntiä. Joukkue taiteili yhteensä 15 birdietä ja kolme paria. Upeaa! Toiseksi sijoittui joukkue Menee yli! (Santtu Räsänen & Sami Manninen) 62 lyönnillä. Tämäkin joukkue takoi birdieitä kovalla tahdilla tehden niitä yhteensä yhdeksän. Kolmannen sijan lunasti joukkue A&J (Antti Puotiniemi & Jarno Temonen) samalla tuloksella, 62 lyöntiä. Onnittelut! Yleisen sarjan pisin draivi -erikoiskilpailun väylällä 2 voitti J-P Savolampi. Lähimmäs lippua väylällä 15 pääsi Severi Määttä. Pallo jäi 0,94m päähän reiästä.

Naisten kukkakuosikisan voitti joukkue MirRiit (Mirja Pottonen & Riitta Kamula) tuloksella 56 lyöntiä. Toiseksi sijoittui Jutta Keisu & Marjo Kappinen tuloksella 58 lyöntiä. Kolmannen sijan nappasi Team PaHa (Päivi Partio & Raija Hakalax) samalla tuloksella, 58 lyöntiä. Kisa oli siis äärimmäisen tiukka myös tässä sarjassa! Naisten sarjan pisin draivi -erikoiskilpailun väylällä 2 voitti Jutta Keisu. Lähimmäs lippua -erikoiskilpailun väylällä 15 voitti Suvi Jokinen 1,7 metrillä.

Kilpailussa palkittiin myös paras kukkakuosi. Tämän palkinnon sai Irene Seppänen. Katso alta kuva Irenen ihanasta ja viimeisen päälle mietitystä, kukkaisesta asusta!

Kiitos kaikille kilpailijoille ja onnittelut voittajille, tästä on hyvä aloittaa kisakausi 2021!