01.04.2022

Kiira Riihijärven terveiset Arizonasta

Terkkuja Arizonasta!
Lensin tänne kaksi viikkoa sitten ja osallistuin Mesassa Carlisle Arizona Golf Classic-turnaukseen. Osallistuminen oli vähän epävarmaa, koska loukkasin selkäni juuri ennen reissua. Epson-tourilla on mukana oma fysiotiimi, joka sai kramppia avattua riittävästi, että pystyin osallistumaan. Löin ihan hyvin mutta onni ei ollut oikein myötä ja jäin finaalikierrokselta ulos.
 
Arizonan Mesasta jatkoin Californian Beaumontiin, jossa pelattiin IOA Championship-kisa. Lyönti oli edelleen kohdallaan mutta puttien kanssa olisi tarvinnut hieman lisää tuuria. Cutista läpi kuitenkin ja lopputuloksissa sijaluvulla 39. Beaumontiin sain mukaani vakkaricaddieni eli isä-Heikin. Heikki on nykyään myös virallinen pyykkimuija, kun selviytyi itsenäisesti pikapesulakeikastakin. 🙂
 
Maanantaina ajoimme takaisin Arizonaan. Tänään alkoi Casino del Sol Classic-turnaus (jonka tuloksia voi seurata täältä). Arizonan aavikolla aamut ovat aika kylmiä mutta ilma lämpenee helteiseksi aika nopeasti. Kaikki kentät ovat olleet mielenkiintoisia ja aika mäkisiä. 
 
Täältä lennän takaisin Tampaan, jonka jälkeen seuraava turnaus on huhtikuun lopulla Utahissa. Nyt olen saanut vihdoin urheilijaviisuminkin seuraavaksi viideksi vuodeksi, se helpottaa kovasti suunnittelua.
 
Suomeen tulen heinäkuussa pelaamaan Team Kiira-turnauksen – sitä odotan jo innolla!
 
Terveisin,
Kiira