13.12.2021

Pelaaja ensin -tyytyväisyyskyselyn tulokset

Virpiniemi Golfin jäseniltä sekä vieraspelaajilta on kauden aikana kerätty vastauksia Pelaaja ensin -tyytyväisyyskyselyn avulla. Haluamme jatkuvasti parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Kyselystä saatava tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Vuoden 2021 jäsen- sekä vieraspelaajakyselyjen tulokset ovat nyt analysoitu.

Jäsenten ja vieraspelaajien kyselyssä teimme ennätystuloksen! Kausi on siis kokonaisuudessaan ollut todella onnistunut ja kehitys on ollut nousujohteista. Jäsenet ovat yleisesti olleet tyytyväisiä kentän kuntoon sekä harjoitusalueisiin, ravintolaan, asiakaspalveluun, klubitaloon ja pron palveluihin. Kentän rajallinen kapasiteetti on aiheuttanut haasteita lisääntyneiden pelaajamäärien osalta ja näkyy tyytymättömyytenä peliaikojen saatavuuden kannalta. Myös järjestetyt kilpailut ovat jakaneet mielipiteitä siitä, miten paljon kilpailuja tulisi kauden aikana kentällämme järjestää. Kokonaisuudessaan jäsenet ovat olleet tyytyväisiä, jälleen kerran lämmin kiitos vastauksistanne!

Mikä on paras osa kokemustasi golfyhteisön jäsenenä? 

Ystävälliset, iloiset, tervehtivät pelaajat sekä henkilökunta. Ja tietenkin aivan upea golfkenttä”

Yhteenkuuluvaisuuden tunne ja hyvät ystävät”

Suomen hienoimmat väylävessat”

Osakkaana saan alueen parhaat edut pelaamiseen ja paljon mukavaa seuraa”

Kun saavun paikalle, tunnen kuuluvani porukkaan”

Se kun aina tervehditään tuntemattomiakin henkilöitä ja ollaan kohteliaita”

Kuinka voimme tehdä kokemuksestasi golfyhteisön jäsenenä entistä paremman? 

”Uusi ysiväyläinen olisi todella kiva. Vähentäisi ruuhkaa ja mahdollistaisi useammin puolikkaiden kierrosten pelaamista”

Keväällä, kauden alussa tulisi panostaa heti enemmän kentän yleisilmeeseen. Risu- ja hiekkakasat heti reippaasti pois kentältä

Vähemmän kilpailuja primetime-aikaan”

”Pelaajia tullut lisää mikä on toki hyvä asia mutta samalla peliaikojen saaminen on vaikeutunut”

”Kentän ja rangen kastelua tulisi myöhäistää”

”Myös naisten tiiauspaikoille väyläopasteet, roskis ja penkki”

 

Vieraspelaajat ovat olleet hyvin tyytyväisiä vierailuihinsa Virpiniemessä. Erityiskiitosta ovat saaneet etenkin iloisesti tervehtivät pelaajat sekä ystävällinen palvelu niin ravintolassa kuin caddiemasterin tiskilläkin. Kentällä olevia opasteita tulee vieraspelaajilta saadun palautteen mukaan selkeyttää entisestään. Alkukaudesta griinien kunto huolestutti vieraspelaajia, mutta loppukaudesta kenttä sai jo upeaa palautetta. Lämmin kiitos myös vieraspelaajille kehuista sekä kehitysehdotuksista!

Mikä oli paras osa kokemustasi?

Hyvä ja iloinen ilmapiiri caddiemastereille – aina mukava tulla pelaamaan kun hymyä riittää. Veikkaanpa, että se välittyy ihmisten kautta myös kierrokselle”

”Upea merimaisemat ja lyhyet siirtymät!”

Kenttä tosi hienossa kunnossa, peli luisti hyvin, hyvä seura ja täydellinen keli. Tuli hyvä mieli”

”Upeat maisemat, hieno kenttä, kenttä hyvässä kunnossa, ystävällinen palvelu, hyvä peliseura. Aivan Suomen ykköskenttiä”

”Hyvin hoidettu hieno ja kaunis kenttä. Tunsimme olevamme tervetulleita vierailemaan kentällenne”

”Hyväkuntoinen, visuaalisesti hieno ja selkeä kenttä. Väyläkartat tuloskortin kääntöpuolella olivat vieraspelaajalle erittäin hyödylliset etäisyyksineen ja greenien mittoineen”

Kuinka voimme tehdä kokemuksestasi vieläkin paremman?

”Next tee -merkit paremmin näkyville”

”Paljon korjaamattomia lyöntijälkiä, joka griinillä sai paikata oman lisäksi n. 5-10 alastulojälkeä”

”Greenit olivat keskenään epätasaisia. Kunto ja nopeus vaihteli”

”Sähköautojen latausta varten pistorasioita ainakin parille autopaikalle että voi ladata autoa kierroksen aikana”

 

Kyselyn tulokset antavat meille arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat ovat menneet mallikkaasti ja missä asioissa voimme suoriutua entistäkin paremmin. Kysely antaa meille myös työkalun seurata kehitystä, sekä niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat pelaajiemme sekä vieraidemme kokemuksiin golfyhteisössämme. Lämmin kiitos yhteistyöstä!