17.12.2021

Virpiniemi Golf etsii kenttämestaria

Suomen Top 10-golfkenttiin lukeutuva Virpiniemi Golf sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Kentällämme pelataan noin 35 000 kierrosta kaudessa. Virpiniemessä on aktiivinen ja sitoutunut osakaskunta. Velaton osakeyhtiömme ja sekä seuramme, Virpiniemi Golf Club ry, kehittyvät hienosti. Haemme nyt kokoaikaiseen toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen

Kenttämestaria

Virpiniemi Golf tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä ja kokemuksia kaiken tasoisille pelaajille. Kenttä on tässä keskeinen osa. Sinun tehtävänäsi on vahvistaa Virpiniemen asemaa maan parhaiden kenttien joukossa. Vastuullesi annetaan siis kenttä ja kentänhoito sekä näiden kehittäminen. Saat käyttöösi osaavat ammattilaiset, erittäin asiallisen kaluston ja resurssit sekä osaavan ja kokeneen toimitusjohtajan tuen. Jos et olisikaan täysin koulutettu ja rutinoitunut golfkenttien ylläpitäjä ja kehittäjä, olet kenties maanrakennusalan tai viherrakentamisen osaava esimies tai työnjohtaja ja sinulla on sulka tai parikin hatussa alaan läheisesti liittyvistä vastuullisista rooleista. Sinulla on myös tehtävässä tarvittavaa kokemusta hankintojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Koska kenttämestarina olet oleellinen osa golfyhteisöämme, odotamme, että osaat viestiä kentän ja kentänhoidon ajankohtaisista asioista niin pelaajille ja muulle henkilökunnallekin.

Odotamme siis

  • näyttöjä onnistumisista joko kenttämestarin tehtävässä tai vastaavissa tehtävissä
  • johtamis- ja esimiestaitoja sekä organisointikykyä
  • osaamista koneiden, laitteiden ja putkistojärjestelmien huoltamisesta
  • kykyä toteuttaa maanrakennusprojekteja ja korjaustoimenpiteitä
  • alalle soveltuvaa koulutusta tai ammattitutkintoa

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen tehtävän yhdellä maamme kauneimmista kentistä
  • kannustavan ja osaavan työyhteisön
  • laadukkaan kaluston ja onnistumiseen tarvittavat resurssit
  • kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset henkilökuntaedut

Jos haluat olla rakentamassa yhden Suomen Top 10 -kentän menestystarinaa seuraavalle tasolle, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostilla toimitusjohtaja Pasi Voutilaiselle su 16.1.2022. mennessä. Työ alkaa talven aikana sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat toimitusjohtaja Pasi Voutilaiselta ([email protected] / 050 521 8629).