21.01.2021

Virpiniemi Golf etsii caddiemasteria kaudelle 2021

HAKU ON OHI, PAIKKA ON TÄYTETTY.

 

Haluamme Parasta golfia -teemamme mukaisesti tarjota asiakkaallemme parhaita golfelämyksiä ja laadukasta asiakaspalvelua. Haemme nyt golfkaudeksi 2021 asiakaspalvelutaitoista caddiemasteria huipputiimiimme Virpiniemi Golfiin!

Caddiemasterina olet osana asiakaspalvelutiimiä, joka vastaa golfkentän vastaanotosta hoitaen esimerkiksi ajanvarauksen, kassanhoidon sekä erilaiset kilpailu- ja tapahtumajärjestelyt. Caddiemastereiden työnkuvaan kuuluu myös myynnin, markkinoinnin sekä viestinnän tehtäviä seurassa.

Odotamme sinulta

  • positiivista ja innostunutta asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Caddiemaster on golfkentän käyntikortti.
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia myös paineen alla sekä kiireessä
  • tiimipelaamisen lisäksi kykyä itsenäiseen toimintaan
  • mahdollisesti kaupallisen alan kokemusta, golfin tuntemusta tai aiempaa kokemusta golfalalta

 

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen ja vaihtelevan työpaikan innostavassa tiimissä ja kauniissa miljöössä
  • monipuolista kokemusta mm. asiakaspalvelusta, tapahtumien järjestämisestä sekä viestinnästä eri sidosryhmien kanssa
  • mahdollisuuden toteuttaa itseäsi myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävien avustamisessa

 

Työsuhde solmitaan määräajaksi sopimuksen mukaan. Tehtävä on kausiluontoinen ja se kestää toukokuusta alkaen koko golfkauden ajan. Töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä pääsääntöisesti 7-21 välisenä aikana ja viikottainen työaika on keskimäärin n. 20 tuntia. Sinun tulee olla yli 18-vuotias. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa sekä MS Officen hallintaa. Työssä käytetään NexGolf -toiminnanohjausjärjestelmää.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen [email protected] sekä [email protected] 14.2.2021 mennessä. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Julius Patokoski (040 516 9579) ja toimitusjohtaja Pasi Voutilainen (050 521 8629).